Irina CRISTEA

Irina CRISTEA
Specialist Recrutare

 

Tânără și entuziastă, Irina a început să-și construiască cariera din primul an de facultate când a intrat în Asociația Studenților la Comunicare și Relații Publice. Aici, a facut parte din departamentul de Resurse Umane și datorită pasiunii de a ajuta oamenii să-și atingă obiectivele a continuat să urmeze domeniul Resurselor Umane.

În decembrie 2015 s-a angajat pentru prima dată și a ocupat funcția de Junior Recruiter primind proiecte de recrutare din departamentul de vânzări și Call Center. Este mândră de realizările ei, reușind să închidă aproximativ 200 de poziții în cadrul companiei.

În mai 2017 a intrat în echipa leoHR, ocupând funcția de Specialist Resurse Umane, fiind responsabilă de proiecte de la entry level până la top management. De asemenea, a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA și în prezent urmează un program de master în Brand Management și Comunicare Corporatistă.

Pe lângă Resurse Umane, Irina este pasionată și de domeniul Brandului de Angajator, fiind dornică să afle secretele acestuia prin pasi mici.

Cuvinte cheie care o caracterizează: pasiune, energie, profesionalism.

Excelenta este specialitatea noastra

JSN Mini template designed by JoomlaShine.com