Leonard RIZOIU

Leonard RIZOIU
Managing Partner

 

Leonard are o experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, atât la nivel național cât și internațional. Ca Business Unit Manager pentru companii mulținationale de resurse umane, dar și din postura de Managing Partner pentru o companie specializată în recrutare și selecție, Leonard a coordonat diferite proiecte și echipe de consultanți atât în Europa cât și în US și Canada.

Printre realizările din carieră amintim implicarea ca și partener strategic în diferite start up-uri și proiecte din : automotive și manufacturing, sales & marketing, finance & banking, BPO, Shared Service Center și Call Centers, pharma și servicii, dar și în zona de consultant în aria resurselor umane.

Ca și trainer, Leonard are o bună expertiză și o experiență vastă în livrarea metodologiilor de învățare activă în domenii printre care se numără comunicarea, abilități de vânzare, diferite cursuri în zona de recrutare și selecție, strategii de recrutare, public speaking, social media, etc.

Leonard a absolvit Inginerie Economică apoi și-a continuat studiile postuniversitare cu programe de master în Managementul Strategic al Resurselor Umane și Comunicare Organizațională.

Are certificări internaționale în Account Management (Miller Heiman – Milano), Formator CNFPA (ANC), Assessments & Personality Inventory, Coaching & Dezvoltarea Carierei.

Cuvinte care îl caracterizează: sociabilitate, profesionalism, orientare spre rezultate.

Excelenta este specialitatea noastra

JSN Mini template designed by JoomlaShine.com